Hela listan: Kungsbackas bästa badställen

Upptäck de vackraste badplatserna runt Kungsbacka! Perfekt för att svalka sig under sommaren, koppla av med familjen och njuta av den svenska naturen. Här är våra toppval för ett härligt dopp:

Särö Västerskog

Upplev den orörda naturen i Särö Västerskog. Här finns klippor och små vikar som erbjuder en rofylld miljö för bad och avkoppling. Ta med en picknickkorg och njut av en heldag i denna vackra skogsnatur.

Lerkil

Lerkil är en pittoresk badplats med både sandstrand och klippor. Här kan du njuta av soliga dagar, långa promenader längs vattnet och en fantastisk utsikt över havet. Perfekt för familjer och par som vill ha en lugn och skön badupplevelse.

Åsa

Åsa erbjuder flera härliga badstränder, bland annat Vita Sand som är en populär sandstrand med grunt vatten – idealisk för barnfamiljer. I Åsa finns också bra faciliteter som toaletter och serveringar för en bekväm dag vid stranden.

Rågelund

Rågelund är en lång och fin sandstrand som sträcker sig längs kusten. Här finns gott om plats för solbad, strandspel och picknick. Stranden är lättillgänglig och har parkering i närheten.

Tjolöholm Slott

Ta ett dopp vid Tjolöholm Slott! Denna historiska plats erbjuder inte bara vacker arkitektur och trädgårdar, utan också en charmig badstrand med utsikt över Kungsbackafjorden. Perfekt för en dagsutflykt där kultur möter badglädje.

Gottskär

Gottskär är ett mysigt kustsamhälle med flera fina badställen. Här kan du bada från klippor eller små stränder, och njuta av den gemytliga atmosfären. Området är också känt för sina seglingsmöjligheter och fina promenadstråk.

Vallda Sandö

Vallda Sandö är en naturreservat med en härlig sandstrand och vackra omgivningar. Här kan du kombinera bad med natursköna vandringar och fågelskådning. Perfekt för naturälskare som vill ha en aktiv dag vid vattnet.

Hanhals Holme

Hanhals Holme är ett populärt badställe med en långgrund sandstrand som är idealisk för barn. Här finns också gräsytor för spel och lek, samt bra faciliteter som toaletter och parkering.

Malevik

Malevik är en vacker plats med klippbad och små stränder. Denna badplats är lite mer avskild och erbjuder en lugn miljö för bad och avkoppling. Perfekt för den som söker en mer privat badupplevelse.

Frillesås

Frillesås har flera fina badstränder med både sand och klippor. Stränderna är barnvänliga och det finns gott om plats för solbad och strandaktiviteter. Ett utmärkt val för en familjedag vid havet.

Välkommen att njuta av Kungsbackas fantastiska badplatser och skapa minnen för livet!

Loading...