Cosa Table blir Algot!

Cosa Table skriver på sin Facebook:

”Cosa Table…blir…ALGOT!

Som många av er redan vet har nu vi, Milly & Fredrik tagit över ägandet av vad som tidigare var Cosa Table.

Nu på Fredag 31/5 påbörjas en ny resa som restaurang ALGOT!
Här ska ingen ”finkrog gå i graven”’ som en stor tidning så tråkigt skrev! Tvärtom lever vi vidare och frodas med stor tacksamhet för allt Johan & Cosa byggt upp före oss. Och ni kommer att känna igen er. Fredrik har ju jobbat här länge och vi vill bevara mycket av stilen, även om vi gör några små inredningsmässiga förändringar.

Maten kommer att fortsätta ha en hög ambition, men också kännas tryggt och välkomnande, vi älskar de nordiska smakerna och traditionerna, samtidigt som vi gärna sätter en modern prägel på tallriken, men med våra härliga halländska råvaror, i säsong och med hållbarhet i fokus!

Vill ni läsa mer om oss, Vilka vi är och vad vi står för, kika under fliken ”COSA blir ALGOT” på hemsidan cosatable.se.”

  • Kyrkogatan 13, 434 30, Kungsbacka
  • Cosa Table
  • boka@algothalland.se
Loading...